Drænspuler

Homburg drænspuler til mange års næsten vedligeholdelsesfri rengøring af drænrør

Homburg drænspuler er økonomisk at bruge, pålidelig og yderst robust. Den enkle håndtering garanterer et sikkert og effektivt arbejdsmiljø. I sit design og konstruktion af drænspulere trækker Homburg på mange års praktisk erfaring. De kan tilbyde en passende drænspuler til forskellige behov. Det patenterede system renser uden at påvirke strukturen af jord og dræn.

Homburg drænspuler er sikre med deres lave vandtryk på 35 bar. Den specielt udviklede HPE slange (op til 500 meter lang) skubbes ind i afløbet, mens det unikke mundstykke renser og dræner snavs af. Mange konventionelle systemer anvender stadig et tryk på omkring 100 bar, hvilket ofte beskadiger jordens struktur eller afløbsrør.

 

Drænspuler
Vis alle kategorier
En investering i optimalt udbytte

Regelmæssig vedligeholdelse af drænet er påkrævet for at sikre, at drænet fungerer optimalt. Drænrørene kan nemlig blive tilstoppet af lerholdig jord, sand, indgroede rødder og jernoxid. Det forårsager en stigning af grundvandsniveauet med en øget risiko for forsaltning af jorden. Derved kan jordens kvalitet reduceres betydeligt. Når drænsystemet rengøres med jævne mellemrum, holdes jorden i topform. Det kan mærkes på planternes kvalitet og udbyttet.

Homburg drænsspuler til mange års næsten vedligeholdelsesfri rengøring af drænrør

Fordelene ved dræn på marken eller i drivhuse kender du selvfølgelig. Homburg drænspuler er sikre, fordi de kan arbejde med lavt tryk, på 10 til 12 bar.

Homburg drænspuler kan anvendes til flere forskellige formål. De har alle tilbehørsdele til dette formål på lager og kan levere disse meget hurtigt.

Homburg drænspuler fås i følgende model:

Modeller: Junior, Delta, Hurricane

Alle Homburg drænspuler leveres som standard med to manometre – ét til vandtryk og ét til hydraulisk tryk – så du ved, hvornår drænrørene er stærkt forurenede.