Spredere og strøere

E+S saltspreder / saltstrøer | Året rundt en spreder til alle formål

E+S spreder / strøer er den perfekte spreder til vintertjeneste, til gødskning og sanding af golf- og sportspladser samt til fordeling af grus ved vejarbejde. Takket vÌre den sÌrlige beholderkonstruktion opnüs en god nedskridning af spredematerialet.
Spredebredden styres med høj prÌcision fra 0,8-6 meter med den rustfri limiter.
Åben/luk af bundskoddet er som standard hydraulisk betjent og ergonomien er i top med lav læssehøjde.

Vis alle kategorier
AMADOS kørselsafhÌngig styring

Ønskes kørselsafhÌngig dosering kan AMADOS systemet tilvÌlges.
Her forvælges blot ønsket mængde samt spredebredde, og sprederen styres herefter fuldautomatisk – og konstant tilpasset den aktuelle hastighed.
Ved igangsÌtning køres doseringen automatisk op for at undgü ubehandlede omrüder.
Med AMADOS er du sikret en altid korrekt dosering med det mindst mulige saltforbrug til gavn for büde økonomi og miljø

Alsidig i brug

Uden ombygning bliver AMAZONE-sprederen E+S til en sandspreder, der kan fordele sandet jÌvnt ind i plÌnen. Det er ikke nødvendigt at Ìndre eller indstille sprederen.

Det fleksible driftskoncept, der kan bestü af enten kraftudtag eller hydraulikmotor, giver mange anvendelsesomrüder. Drevet med hydraulikmotor muliggør montering pü hydraulisk redskabsbÌrer, minilÌsser og gummiged.

Med en begrÌnset arbejdsindsats kan vintersprederen E+S saltspreder / saltstrøer ombygges til en gødningsspreder til granuleret gødning. Her kan der drages fordel af Amazones kÌmpe erfaring med konstruktion af gødningsspredere ved en god fordeling i tvÌr- og lÌngderetning samt en høj arealydelse.

E+S spreder / strøer füs i følgende model:

Modeller: E+S 301 med 300 liters volumen, der kan forøges til enten 395 liter med 1 overbygning eller til 560 liter med 2 stk. overbygninger.
E+S 751 med 750 liters volumen kan forøges til 1000 l med 1 stk. overbygning.

EK-S saltspreder / saltstrøer | Pülidelig og attraktiv i pris

AMAZONE-enkeltskivesprederen EK-S saltspreder / saltstrøer bruges til udbringning af mindre og mellemstore mÌngder salt og grus til vintertjeneste.

EK-S saltspreder / saltstrøer leveres med 3-punkts-ophÌng til montering pü traktorer med PTO eller redskabbÌrere og minilÌssere, der er udstyret til hydraulisk drift.

EK-S saltspreder / saltstrøer füs i følgende model:

Modeller: EK-S 150, EK-S 260, EK-S 370

Med beholder volumen fra 150 – 370 l.

Lehner Polaro saltspreder | 12-volt spreder til vejsalt, grus, sand og gødning

Spredningsmaterialets efterløb er specielt sikret med udviklingen af rørsystemet fra LEHNER. En separat motor driver en langsomtkørende omrører. Den brugsmønsterbeskyttede teknik sikrer, at omrøreren ogsü kører ved kraftig modstand. Derved kan motoren ikke overbelastes. Süledes sikres det, at spredningsmateriale, som har sat sig fast og er skarpkantet eller fugtigt hele tiden, holdes i bevÌgelse. Vejsalt mü ikke have tendens til klumpning. Til salt med tendens til klumpning findes der som alternativ en speciel omrører; omrøreren til vakkumsalt (ekstraudstyr). Omrøreren er monteret stüende i beholderen og holder størstedelen af materialet i bevÌgelse. OBS: Denne omrører er ikke egnet til grus og sand.

Med POLARO kan spredningsmaterialet fordeles i fin dosering og i et jĂŚvnt lag. Da blandinger af sand og salt som regel har tendens til brodannelser i beholderen, anbefaler vi, at disse materialer ikke blandes.

Lehner Polaro saltspreder kan monteres pü person- og lastbil, ATV, minitraktor, gaffeltruck, hjullÌsser og andre 12-volt-forsynede køretøjer. Ved 24-volt-køretøjer krÌves der en adapter.

Lehner Polaro spreder / saltspreder füs i følgende modeller:

Modeller: Polaro 70, Polaro 100, Polaro 170