Historien

Brøns Maskinforretning blev etableret d. 1. april 1974 af Anna og Jeppe Hamann. De overtog den eksisterende smedje i Brøns, som blev drevet af smedemester Frederik Hansen, hvorunder Jeppe havde stået i lære, og afsluttet sin uddannelse som smed i 1966.

I 1982 startede det, der i dag er den grundlæggende byggesten i forretningen, nemlig importen af landbrugsmaskiner. Her faldt valget på de tyske maskiner fra Amazone. De første produkter, der kom til landet, var såmaskiner i kombination med rotorgrubbere. Det var specielt egne med svær jord, der først fik øjnene op for de grønne maskiner. Det var nu pludselig muligt for dem at så under forhold, hvor de hidtil ikke havde kunnet arbejde med jorden. Enten fordi den var for våd eller for tør. Siden da er det gået slag i slag, og i dag er hele Amazone’s produktprogram godt repræsenteret i Danmark, lige fra gødningsspredere, stubharver, sprøjter og såmaskiner i alle afskygninger. Siden da er der kommet flere nicheprodukter til, som alle udmærker sig ved at være ledende indenfor både teknisk innovation og deres høje kvalitet.

I dag bliver Brøns Maskinforretning udelukkende drevet med et netværk af forhandlere, der dækker hele landet. Dette gøres for at sikre størst mulig kundekontakt og den bedst tænkelige service. Det betyder dog ikke, at vi ikke ønsker kontakt til vores slutbrugere. Vores dør står altid åben, og vi er aldrig længere væk end telefonen.

Firmaet i dag

Meget er sket siden vi hed Brøns Maskinforretning, for i dag hedder vi Brøns Group og er importører af verdens bedste maskiner.

I 2016 blev der opført et 6.000 kvm nyt domicil på Hovedvejen i Brøns med plads til lager, kontor og værksted i samme bygning.

Firmaet drives i dag af Dan Hamann.

Vi har bygget forretning op omkring sunde sønderjyske dyder og værdier.

  • Vi bygger vores forretning på tillid
  • Vi vil være et sikkert og pålideligt valg
  • Vi vil være landsdækkende – dog med lokal styrke og tilstedeværelse

Derudover skal vi være åbne. Mennesker, der henvender sig, skal føle sig velkomne. Ud over almindelige forretningshemmeligheder har vi ikke noget at skjule. Tværtimod er vi interesserede i, at vores omverden kender os, vore holdninger og vore handlinger. Vi er interesserede i dialog og i at lytte til andre, så vi får viden om, hvordan omverdenen ser på os og vores produkter, og hvad vi efter andres mening kan gøre bedre.

Kundetilfredshed er et af vore afgørende mål og succeskriterier. Det betyder, at vi lægger stor vægt på at vejlede kunderne, så de får et produkt, der svarer til deres behov – hverken mere eller mindre. Det betyder, at vi lægger afgørende vægt på service, fordi vi tager ansvar for vore produkter – inklusiv ansvaret for kunde-træning samt udveksling af viden og erfaring med leverandører og nøglekunder. Derfor lægger vi ligeledes vægt på at have forhandlere, som geografisk er tæt på vore kunder, så vi hurtigt kan bistå dem. Vi sørger for, at de har den ekspertise og de værktøjer, der er nødvendige for, at de kan udføre serviceopgaven lige så godt, som vi selv ville have gjort det. Vi er professionelle med en passion for kvalitet. Vi leverer det, vi lover.

Scroll to Top