Cookies- og privatlivspolitik

På www.bronsgroup.com bruger vi primært cookies til webanalyse med henblik på at optimere
brugernes oplevelse af hjemmesiden. Der sættes cookies for at opdage uhensigtsmæssigheder på sitet, såsom døde links og tilgængelighedsfejl. Nedenfor kan du læse mere om, hvilke cookies vi benytter, og hvordan du eventuelt sletter dem.
Hvad er en cookie?
En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus. Stort
set alle websites anvender cookies.

Sådan sletter du cookies
Ønsker du ikke at modtage cookies fra www.bronsgroup.com kan du i de fleste nyere browsere
vælge avancerede cookieindstillinger under internetindstillinger og tilføje dette domæne til listen over websites, du vil blokere cookies fra.
Herinde kan du også slette individuelle cookies eller alle de cookies, som din browser har gemt.
Hvis du sætter din browser op til at nægte cookies, skal du være opmærksom på, at der kan være funktionalitet på forskellige websites, der ikke virker.
Hvis du ikke ønsker, at dit besøg skal registreres af Google Analytics, kan du benytte dig af Google’s Opt-Out
Browser Add-on. Vær opmærksom på, at dine besøg på andre sider, der anvender Google Analytics, heller
ikke vil blive registreret, hvis du installerer dette browser plugin.
Hvis du ønsker at slette eller blokere for cookies, kan du finde en vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvad cookies bruges til på www.bronsgroup.com?
• Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine præferencer. Fx om du har accepteret cookies eller ej.
• Trafikmåling og besøgsstatistik, som vi primært bruger til at forbedre hjemmesidens indhold og navigation. Vi bruger egne cookies og Google analytics. Der registreres anonyme informationer, som fx
hvor lang tid du besøger hjemmesiden, hvilke sider du ser, om din computer har besøgt os før, hvilken browser og styresystem du bruger osv.
• Adfærdsbaseret individuelt målrettet annoncering, så vi kan vise dig de annoncer, som vi formoder,
er mest relevante for dig. For eksempel bannerannoncering på andre websites. Her bruger vi Adform, Facebook og LinkedIn.
• Vi bruger også tredjeparts services fra Google. Tredjepart modtager i den forbindelse information
om din browser, IP-adresse og de sider, du besøger på www.amazone.bronsgroup.com Er du samtidig med dit besøg logget ind på Google, kan disse data kobles med din profil på denne tjeneste.
Dette ligger uden for Brons Groups kontrol og er derfor udelukkende et forhold mellem dig og tredjepart.

Brug af personoplysninger
Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din
computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail og virksomhed. Det vil typisk være i forbindelse med, at du anmoder om at få tilsendt materiale og blive kontaktet herom.
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil.
Personoplysninger bruges til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.
Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug
kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og
teknologier. Hjemlen til ovenstående behandlinger findes i persondataforordningens art. 6, stk. 1, litra a eller f.

Kontakt vedr. personoplysninger
Alle registrerede har ret til at få information om og gøre indsigelse mod behandlingen af sine personoplysninger. Hvis du mener, at www.amazone.bronsgroup.com behandler oplysninger, der er urigtige eller vildledende,
eller at vores behandling er i strid med den gældende persondataretlige lovgivning, herunder Persondataforordningen, kan du anmode os om at få berigtiget, slettet eller blokeret disse oplysninger. Vi vil besvare en
sådan anmodning, så hurtigt som det kan lade sig gøre. Vi besvarer typisk anmodninger inden udløbet af 10
arbejdsdage. Hvis du måtte være af den opfattelse, at der behandles oplysninger om dig i strid med persondataforordningens
regler, har du mulighed for at indgive klage til Datatilsynet.


Ejeroplysninger
Dette website udbydes af:
Brøns Group | Hovedvejen 20 | 6780 Skærbæk
Tlf. 74753112 | M. Brons@bronsgroup.com


Persondatapolitik
Generelt
Denne politik om behandling af personoplysninger (”Persondatapolitik”) beskriver hvorledes Brøns Group,
dvs. Brøns Maskinforretning ApS samt Brøns Maskinimport ApS (herefter ”Brøns Group”, ”os”, ”vi”, ”vores”)
indsamler og behandler oplysninger om dig.
Politikken gælder alene for behandling af personoplysninger, dvs. oplysninger om enkeltpersoner, herunder
enkeltmandsvirksomheder.
Brøns Group er dataansvarlig for dine personoplysninger. Al henvendelse til Brøns Group kan ske via kontaktoplysningerne anført under Kontaktoplysninger.
Hvilke personoplysninger indsamler vi, til hvilke formål og retsgrundlaget for behandlingen
Brøns Maskinforretning behandler persondata, som fra kunder modtages via f.eks. e-mail, alm. samtale, telefonsamtale, forhandler login, onlineshop og website.
Formålet er, at vi kan varetage vores interesse i at besvare dine henvendelser, kommunikere med dig eller
oprette ordre, reklamationsbehandlinger m.v. på din anmodning

Kundeservice og montørservice
Vi bruger de data, du giver os, så vores serviceteam hurtigt kan hjælpe dig, hvis du har spørgsmål. Vi vil, hvis
det er nødvendigt, optage notater undervejs. Disse notater fra din kontakt med os bruger vi i processen, for
at besvare dit spørgsmål. Efter du har fået hjælp, oprettes (hvis nødvendigt) enten en sag eller ordre på rekvisitions nr. eller stel nr., andet data vil på forsvarligt vis blive slettet.
Retsgrundlaget for behandlingen er Persondataforordningen art. 6, stk. 1, litra f.


Reparation/garanti/returneringer
Vi tilbyder en række services vedrørende reparation, garanti og returneringer af vores produkter. For at afgøre, om dit produkt kommer i betragtning for reklamation, garanti eller reparation, bruger vi tidligere bestillingsdata, og de data du har givet i sagsforløbet. Disse data vil af nødvendighed blive delt med vores leverandør, til analyse/vurdering og til interne og eksterne forbedringer af tjenester og produkter.
I udgangspunktet foregår dialogen dog ikke direkte med os, men derimod den forhandler du har indkøbt varen hos. Når vi behandler en reklamation, garantisag eller lignende, vil vi dog modtage de oplysninger, der er
nødvendige herfor, fra den forhandler du købte varen hos.
Vi sletter personoplysninger senest 5 år efter behandling af en reparation/garantisag. Oplysninger opbevares
dog i vores system knyttet til det pågældende stelnummer, dvs. i anonymiseret form.
Retsgrundlaget for behandlingen er Persondataforordningen art. 6, stk. 1, litra b, c. eller f.
Bestilling af maskiner og reservedele på lager eller hos vores sælgere
Til din bestilling har vi brug for navn, evt. cvr.nr. rekvisitions nr./navn, e-mailadresse, adresse(r), telefonnummer. Disse data skal vi bruge for at eksekvere din bestilling, for at holde dig orienteret, og for at lade din
bestilling forløbe så hurtigt og let som muligt. Skulle vi have brug for assistance ved levering, vil navn og
adresse blive videregivet til det pågældende transportfirma.
Retsgrundlaget for behandlingen er Persondataforordningen art. 6, stk. 1, litra b, c. eller f.
Arrangementer, kursus, efteruddannelse
I forbindelse med arrangementer, kursus og efteruddannelse vil der blive udfærdiget deltagerlister indeholdende navn, adresse, tlf., mail og forhandlernavn. Disse anvendes vedrørende tilmelding på f.eks. fabrikkerne, transport, hoteller etc. Listerne anvendes endvidere til intern brug med henblik på at vurdere efterspørgsel og interesse for vore arrangementer. Listerne opbevares i 2 år.
Retsgrundlaget for behandlingen er Persondataforordningen art. 6, stk. 1, litra f.


Bogholderi
Til udarbejdelse af faktura, kreditnota m.v., skal vi bruge navn, evt. cvr.nr, e-mailadresse, adresse(r), telefonnummer og betalingsdata.
Disse data vil blive gemt i vores system min. 5 år. Alt data bliver behandlet fortroligt, og med de nødvendige
sikkerhedsforanstaltninger.
Retsgrundlaget for behandlingen er Persondataforordningen art. 6, stk. 1, litra b eller c.
Password vi har givet dig, der giver dig adgang til visse dele af hjemmesiden, er du ansvarlig for at holde fortroligt. Vi anmoder om, at du ikke deler dit password.
Dine data bruges kun internt i vores organisation, og deles ikke med uvedkommende tredjepart.
Der henvises endvidere til vores Cookies-politik.

Modtagere af Personoplysninger
Oplysninger om dit navn, adresse, e-mail og telefonnummer samt ordrenummer og specifikke leveringsønsker videregives til det transportfirma, der forestår levering af de købte varer til dig.
Vi hos Brøns Maskinforretning bruger understøttende tjenester, der leveres af tredjeparter. Dette kan omfatte
vedligeholdelse, analyse, e-mailudsendelse og håndtering af betalingstransaktioner. Disse behandler
udelukkende oplysninger på vores vegne, og må ikke anvende dem til egne formål. Vi har taget de nødvendige forbehold for at sikre, at disse tredjepartsudbydere beskytter dine data.
Disse virksomheder er databehandlere og under vores instruks og behandler data, som vi er ansvarlige for.
Databehandlere må alene anvende oplysninger til opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt fortrolighed.
Vi har indgået databehandleraftaler med vore databehandlere.


Dine rettigheder
Som kunde har du ret til at få indsigt i hvilke personoplysninger vi har registreret om dig, samt i hvilken forbindelse vi anvender dette data
Du har ret til at få udleveret en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig. Hvis du ønsker en
kopi af dine personoplysninger, skal du sende en skriftlig anmodning til Zaza@bronsgroup.com
Hvis du skulle opdage, at vi har urigtige oplysninger omkring dig, så har du i visse tilfælde ret til at få rettet
disse urigtige oplysninger. Hvis du opdager dette, så vil vi bede dig rette henvendelse til os på Zaza@bronsgroup.com
I nogle tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af os, f. eks. hvis vi ikke
længere har et kvalificeret grundlag for at beholde dine personoplysninger (f.eks. hvis vi lovgivningsmæssigt
er forpligtet til det). Hvis du ønsker at få slettet dine personoplysninger bedes til rette henvendelse til os via
e-mail på Zaza@bronsgroup.com
Du har i visse tilfælde ret til at få personoplysninger, som du selv har givet os, udleveret i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbar format og har ret til at overføre disse oplysninger til en anden dataansvarlig, såkaldt dataportabilitet. Hvis du ønsker dette bedes du kontakte os via e-mail Zaza@bronsgroup.com

Du har ret til at gøre indsigelse til vores brug af data, hvis du er af den opfattelse at vi behandler dine oplysninger i strid med reglerne. I givet fald skal du henvende dig på e-mail Zaza@bronsgroup.com
Hvis vores behandling af dine personoplysninger er baseret på et samtykke, kan du altid tilbagekalde det
samtykke du har givet os, i forbindelse med en personoplysning. Det kan gøres ved at skrive til os på
Zaza@bronsgroup.com. Du bør være opmærksom på, at din tilbagetrækning af dit samtykke ikke berører
lovligheden af vores behandling, der er baseret på samtykket inden tilbagetrækningen
Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine personlige oplysninger, kan du kontakte os via e-mail Zaza@bronsgroup.com
Du har endvidere mulighed for at indgive klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K, dt@datatilsynet.dl eller telefon: +45 33 19 32 00.

Kontaktoplysninger
Brøns Group er dataansvarlig for de personoplysninger, som vi modtager direkte fra vore kunder eller via
vore forhandlere.
Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne Persondatapolitik eller ønsker at gøre brug af en eller
flere af dine rettigheder beskrevet ovenfor, kan du kontakte:
Brøns Maskinforretning ApS | Hovedvejen 20 | 6780 Skærbæk
E-mail: zaza@bronsgroup.com