Tilmelding til turen

Lukket for tilmelding

Seneste tilmelding er 31/5-2023

800 Dkr. pr. person. med bus fra og til Danmark, hotellet og arrangementet, derudover er fabriksbesøg også inkluderet. 

Program

Dag 1:

Den 15/06/23 turen starter med opsamling i Kolding (Samkørsels pladsen Birkedam, Birkedam 11, 6000 Kolding) tidligt og Rødekro (Biltema).

Vi kører direkte til Gut Arenshorst 49163 Bohmte nær Osnabrück og deltager i dagens program.

Kl. 18.00 kører vi til hotellet, hvor der er fælles spisning og faglig sparring.

Dag 2:

Der er planlagt et fabriksbesøg hos Amazone inden turen går mod Danmark igen.

Den nøjagtige tidsplan vil komme på mail senere.

Alt dette kan i deltage i for kun 800 Dkr. pr. person.

Om arrangementet

Teknologien i landbruget er i en rivende udvikling, denne teknologi skal hjælpe landbruget og industrien omkring, til at optimere deres virksomheder.

CultiWise og Brøns Group, er en stor spiller på markedet af denne teknologi, hvor en af mange nye tiltag er at kunne sende markdata til og fra kontoret og ud til traktoren trådløs. En anden af de ting som der er meget fokus på i disse år er tildelingskort samt spotsprøjtningskort som vi forhandler gennem CultiWise.
For at give dig et overblik i alle de muligheder der er for datahåndtering, vil invitere vi dig med ned til Smart Farming Days 2023. Et arrangement der er afholdes af AgriRouter.

AgriRouter er en platformen som mange maskinproduktcenter og markstyringsprogrammer vælger at benytte. Det er en platformen, hvor man kan sende sine data trådløst fra sin computer til traktorterminalen og retur. Der kan med denne platform sendes data på tværs af maskinproduktcenter og software leverandør.

Scroll to Top