Homburg drænspuleren Blizz:

Hold din jord i topform med

Homburg Draincleaner Blizz-modellen er en robust start model, udviklet som en basismaskine. En perfekt maskine til enhver landmand, jordmand og greenkeeper, der ønsker at bringe sin jord i god stand og holde den sådan.

Blizz-afløbsdysen håndterer ubesværet store mængder vand og har en lavtryksrenserdyse, der gør rengøring af drænsystemer nemmere end nogensinde før. Blizz kan bruges på begge sider af grøften og leveres med et brøndsæt, som er meget nyttigt til arbejde i drænbrønde.

Hold din jord i topform med Draincleaner Blizz

Uanset om du ønsker at udføre årlig vedligeholdelse, eller hvis du vil opleve kraften ved afløbsrensning først, er vores Blizz afløbsdyser den passende maskine for dig. Reservedele og tilbehør fås altid hos Homburg Holland og vores forhandlere.

Kraftig eller let nedbør

Uanset om du har meget regn eller lidt regn, er dræning på baner og især golfbaner vigtigt for at opretholde dine spilleforhold. Faktisk bliver dræning brugt som kunstvanding i flere og flere lande: Vandstanden i grøften hæves, og rørene er nedsænket. Vandet trækkes derefter tilbage op gennem jorden af planterne. Der er også områder, hvor regn opsamles i bassiner til senere kunstvanding.

Perfekte golfbaner med regelmæssig drænspulning takket være Homburg Drain Cleaners

Der er i øjeblikket 7.400 golfbaner i Europa og 15.500 i USA. Grundlæggende har alle golfbaner et flisedræningssystem, der er skræddersyet til jordbundsforholdene, greens og banens design. For at kunne spille 365 dage om året skal en golfbane være i fremragende stand hele året.

Vandforvaltning er afgørende for at holde det grønne under passende forhold. Fliseafvandingssystemet skal rengøres regelmæssigt for at sikre en kontinuerlig strøm af rigeligt vand. Golfspillerne bliver holdt glade af uberørt græs på alle områder af golfbanen. Som følge heraf er rensning af fliseafløb en almindelig opgave for en greenkeeper. Homburg Holland har udviklet Blizz, en kompakt, manøvredygtig og usædvanlig solid fliseafløbsdyser. En perfekt afløbsdyser til din golfbane.

Homburg Blizz drænspulers funktioner

  • Hydraulisk roll-on/roll-off skylleslange ved hjælp af to hydrauliske motorer og et drivsystem
  • Kontinuerlig justerbar hastighedskontrol
  • Højdejustering af styrearmen med buede rullebøjninger ved hjælp af bremset spil
  • Manuel armlængdejustering og vandret justering
  • Kan leveres med skylleslange på op til 500 meter

Trykmålere

Både trykmålere til vand og hydraulik er nemme at kontrollere.

Hydraulisk drift

Maskinen er udstyret med et hydraulisk styresystem, der betjenes af et håndtag.

Spildrift

Vores Blizz afløbsdyser kommer med en manuel armbetjening med et bremset spil.

Elektrisk fjernbetjening

Du har mulighed for at udstyre din maskine med en trådløs fjernbetjening.

Homburg Dynamic Drive

Homburg Holland har udviklet et fuldautomatisk drivsystem, der gør det muligt for brugerne at opnå optimale drænspulningsresultater. Fås som ekstraudstyr til alle drænspuler-modeller.

Funktionen af Homburg Dynamic Drive:

  • Forhindringssikring: Hvis systemet registrerer en forhindring, holder maskinen op med at tilføre slangen. Herefter vil systemet gennemgå en programmeret procedure for at fjerne forhindringen.
  • Traction Control: Så snart systemet registrerer, at slangen glider, stopper det, hvilket eliminerer unødvendigt slid.
  • Afstandskontrol: Du kan vælge den afstand, du ønsker, at slangen skal komme ind i røret, og når denne er nået, vikles Homburg HPE-slangen tilbage på afløbsrenseren.
  • Autostop: Når den ønskede procedure er afsluttet, stopper maskinen automatisk, og vandtrykket på Homburg HPE-slangen slukkes.
Scroll to Top