Homburg Drænspuler Hurricane: Perfekt drænspulning

Homburg Draincleaner Hurricane er den ultimative drænspuler, der kombinerer alle de tekniske egenskaber fra Blizz og Delta samt Homburgs erfaring som producent af drænspulere. Den foretrukne maskine for den professionelle, for hvem kun det nyeste og bedste er godt nok.

Den ultimative drænspuler

Hvis drænspulning er dit fag, og effektivitet er din fortjeneste, så er hastighed, lethed og en pålidelig maskine af stor betydning. Hurricane med sin kraftige ramme har en fuldstændig hydraulisk, fjernstyret arm, der giver dig mulighed for ubesværet og gnidningsfrit at manøvrere den buede rullebane foran drænåbningen. Uanset hvor du er, kan armhøjdejustering, forlængelse og tilbagetrækning, armdrejning og slangerulning udføres hurtigt, præcist og nemt med din fjernbetjening. Systemet vil derefter styre sig selv baseret på de valgte indstillinger.

Drænspulning kan ikke være mere effektiv

Den brede rulle vil automatisk føre op til 700 meter slange ud, og hvis maskinen finder en forhindring i afløbsrøret, stopper den automatisk, trækker slangen tilbage og prøver igen flere gange. Dette forhindrer, at slangen glider, og når den ønskede slangelængde er nået, spoler maskinen automatisk slangen tilbage. Den automatiske slangeføring sørger for, at slangen rulles præcist ind på tromlen, og maskinen stopper automatisk, når den er færdig. I mellemtiden kan du tage dig af andre forhold. Som et eksempel kan du overveje at spore og rydde det næste dræn. På denne måde spildes ingen tid. Drænspuleren kan ikke være mere effektiv.

Homburg Hurricane drænspulers funktioner

  • Endnu stærkere kvalitetsmæssig
  • Funktionelt teknisk design
  • Meget solid ramme
  • Detaljerede finish
  • Kan leveres med en slange på op til 700 meter

Homburg Værktøjskasse

Homburg værktøjskasse giver dig rigelig opbevaring til værktøj osv. på din Hurricane drænspuler.

Hydraulisk drift

Maskinen er udstyret med et hydraulisk styresystem, der betjenes af et håndtag.

Buet rullebøjning

En galvaniseret buet transportør leder slangen via ruller til drænet.

Homburg Dynamic Drive

Homburg Holland har udviklet et fuldautomatisk drivsystem, der gør det muligt for brugerne at opnå optimale drænspulningsresultater. Fås som ekstraudstyr til alle drænspuler-modeller.

Funktionen af Homburg Dynamic Drive:

  • Forhindringssikring: Hvis systemet registrerer en forhindring, holder maskinen op med at tilføre slangen. Herefter vil systemet gennemgå en programmeret procedure for at fjerne forhindringen.
  • Traction Control: Så snart systemet registrerer, at slangen glider, stopper det, hvilket eliminerer unødvendigt slid.
  • Afstandskontrol: Du kan vælge den afstand, du ønsker, at slangen skal komme ind i røret, og når denne er nået, vikles Homburg HPE-slangen tilbage på afløbsrenseren.
  • Autostop: Når den ønskede procedure er afsluttet, stopper maskinen automatisk, og vandtrykket på Homburg HPE-slangen slukkes.
Scroll to Top