Homburg Afløbsrens Delta: Flere funktioner - større brugervenlighed

Homburg Draincleaner Delta er en drænspuler, der tilbyder mere nemmere arbejdsgange end vores Blizz-model. Dette er den passende maskine til alle, der har brug for at dække et bredt område og vedligeholder drænsystemer med jævne mellemrum. Dette skyldes den hydraulisk betjente højdejustering, udtræk, tilbagetrækning og foldning af drænarmen og længdejustering af styrearmen.

Drænspulning med Delta over hele verden

Draincleaner Delta er Homburgs bedst sælgende drænspuler, der passer perfekt mellem den grundlæggende Blizz og Professional Hurricane. Delta er den perfekte løsning for dem, der ønsker at kunne vedligeholde deres afløb effektivt og komfortabelt over et stort område.

Forebyggelse er bedre end helbredelse

Alle Homburg Drænspulere er malet Homburg røde (orange indtil 2019), og du vil genkende dem over hele verden. Delta-designet har en grundlæggende modulær opsætning, der gør det muligt for Homburg at reagere på forskellige kundekrav endnu hurtigere. Hvis du foretrækker, at armen er til venstre, højre eller lige til ryggen; med det moderne, robuste design er alt dette muligt.

Drevsystemet er også blevet forbedret, hvilket gør det muligt for rullen at rulle strammere op og eliminere ændringen af glidning. Delta’s betjening er blevet forenklet ved muligheden for at ændre al hydraulik med en enkelt knap. Det har resulteret i en langt mere præcis måde at arbejde på. Kun maskinens pumpe, slange og drivhjul forbliver uændrede. Dette skyldes det faktum, at de er uovertruffen med hensyn til kvalitet og holdbarhed. Homburg Delta er verdens mest avancerede drænspulere!

Homburg Draincleaner Delta
funktioner

  • Mulighed for 2- eller 4-hjulstræk
  • Slange op til 500 meter
  • Solid ramme, maskine vejer i alt 650 kg.
  • Styrearmen foldes og forlænges hydraulisk.

Trådløs kontrol

Der er ikke noget bedre end bekvemmelighed. Ikke flere kabler, der sætter sig fast eller viser sig at være for korte. Perfekt til fuldstændig kontrol over din Homburg Draincleaner Delta.

Forlængelse for at nå den anden side

At bruge en forlængelse til at skylle drænene på den anden side af grøften er en glimrende løsning. Dette sparer tid og undgår unødig påvirkning af jorden.

4 hjulstræk

Drevsystemet fører slangen tæt ind i drænet, hvilket eliminerer risikoen for glidning.

Drejelig arm

Drevsystemet fører slangen tæt ind i drænet, hvilket eliminerer risikoen for glidning.

Homburg Dynamic Drive

Homburg Holland har udviklet et fuldautomatisk drivsystem, der gør det muligt for brugerne at opnå optimale drænspulningsresultater. Fås som ekstraudstyr til alle drænspuler-modeller.

Funktionen af Homburg Dynamic Drive:

  • Forhindringssikring: Hvis systemet registrerer en forhindring, holder maskinen op med at tilføre slangen. Herefter vil systemet gennemgå en programmeret procedure for at fjerne forhindringen.
  • Traction Control: Så snart systemet registrerer, at slangen glider, stopper det, hvilket eliminerer unødvendigt slid.
  • Afstandskontrol: Du kan vælge den afstand, du ønsker, at slangen skal komme ind i røret, og når denne er nået, vikles Homburg HPE-slangen tilbage på afløbsrenseren.
  • Autostop: Når den ønskede procedure er afsluttet, stopper maskinen automatisk, og vandtrykket på Homburg HPE-slangen slukkes.
Scroll to Top