Müthing MU ECOTOP

Arealpleje og grønne områder

Med Müthing mulchmaskiner til arealpleje og grønne områder kan du opnå en dæredygtig og effektiv pleje af grønne arealet, resultatet er af afgørende betydning for såvel borgere som slutkunder og udførende kommuner, områdeansvarlige og serviceydere. Det væsentlige er tiltalende grønne områder, hvor samtlige sikkerhedsaspekter samtidig er overholdt.

Müthing MU Vario-Shark

Front- og bagmonterede mulchmaskiner

Müthing mulchmaskinerne imødekommer de store krav i det daglige arbejde samt dine behov, og er driftssikre maskiner der levere førsteklasses mulchkvalitet og findeling, uanset hvor og hvordan du ønsker at arbejde. Müthing har et bredt udvalg af maskiner til anvendelse i landbruget. Sortimentet er tilpasset med henblik på findelingsopgave, uanset hvor speciel den måtte være. Maskinerne har mange anvendelsesmuligheder og kan anvendes til kornstubbe, majsstubbe og majsstrå, rapsstubbe, markkanter, brakland, grønjord og mellemafgrøder.

Bag- og sidemulchmaskiner

Med Müthings sortiment af bag- og/eller sidemonterede mulchmaskiner kan du opnå de nødvendige arbejdsresultater alt efter anvendelsesområde. De kan tilpasses specielt og findele såvel effektivt og intensivt som økonomisk og ekstensivt. Anvendelsesmulighederne med en Müthing mulchmaskine er mange, hvad enten man eksempelvis ønsker grov mulchning af mellemafgrøder, hvor det er muligt at holde næringsstofferne bundet i længere tid og forhindrer udvaskning eller fint mulchede markkanter, hvor man ønsker at forhindre frøspredning ind på arealet.

Müthing MU-PRO/F 860 Vario Trailed

Triple mulchmaskiner

Müthing triplesæt består af en bagmonteret mulchmaskine som enten er MU-PRO/F 860 eller MU-PRO/F 860 trailed kombineret med en frontmonteret MU-PRO 280 vario.

Müthing græsklippere og skårlæggere er af høj kvalitet er perfekte til Arealpleje og grønne områder. Slaglklipperne fra Müthing fås i mange forskellige modeller, vi har de: Bag- og sidemonteretFront- og bagmonterede samt triple.

Scroll to Top