Teres vendeploven

Med Teres tilbyder AMAZONE en lifthængt vendeplov med 4, 5 eller 6 skær og hydraulisk arbejdsbredderegulering fra 33 cm til 55 cm. Takket være det nye SpeedBlade-plovlegeme er der mulighed for maksimal hastighed ved minimal slitage. Samtidig sørger den automatiske tilpasning af forreste fure for et perfekt arbejdsmønster. Med Teres leverer AMAZONE altid den rigtige løsning til enhver virksomhed, også selv om der stilles vidt forskellige krav.

Ploven, der kan det hele

Arbejdsbredde pr. legeme

  • 35, 40, 45, 50 cm, mekanisk
  • 33 cm til 55 cm, hydraulisk

Traktorydelse op til 300 hk

Kontakt nu

-for demo eller info, vi står klar.

Det nye SpeedBlade-plovlegeme med patenteret ekstra stor brystplade og ©plus-hærdeproces sikrer markant lavere slitage i kombination med høje kørehastigheder. Med de hele tiden højere kørehastigheder under pløjningen forskydes slitagepunktet bagud. Den lille brystplade på gængse plovlegemer betyder, at slitagen ved højere hastigheder forekommer direkte på muldpladen. Takket være den patenterede forstørrede brystplade er det tilstrækkeligt at udskifte den forreste del af muldpladen. Den besværlige og meget dyre udskiftning af hele muldpladen undgås på den måde.

Med AutoAdapt sker der ved tilpasning af den samlede arbejdsbredde samtidig automatisk indstilling af forreste fure. Takket være parallelogrammet og den hydrauliske forbindelse mellem arbejdsbreddecylinderen og cylinderen til forreste fure lykkes en præcis genoptagelse under alle betingelser.

Den lejrede monteringsakse ProtectShaft med integrerede kugler sikrer lav slitage og maksimal holdbarhed. Ledlejerne har en dæmpende virkning og skåner materiellet på forageren og ved kørsel på vejen.

Kort efter løftningen af ploven sker der takket være SmartTurn en skånsom indsvingning af rammen, inden ploven vendes. Arbejdsbredden ændres ikke som følge af indsvingningen af rammen. På denne måde undgås slitage frem for alt på legemernes lejer.

Det åbne legemekorpus forhindrer med dets facon, at jorden bliver hængende fast under korpusset. Ploven er dermed endnu lettere at trække. Samtidig sørger den massive indstillelige støtte på båndlegemerne for endnu større stabilitet.

Produktvideo

Playlist

2 Videos
Scroll to Top