Bugseret vendeplov Tyrok

Med Tyrok 400 introducerer AMAZONE nu med en helt nyudviklet bugseret vendeplov, som fås med 6, 7, 8 eller 9 skær til 400 hk-traktorklassen, på markedet. De vigtigste egenskaber ved denne plov er højere ydeevne også under permanent belastning, perfekt arbejdskvalitet og fremragende stabilitet. Samtidig byder Tyrok på et højt komfortniveau takket være de meget enkle, sikre og præcise indstillingsmuligheder.

Højere ydeevne takket være højere hastighed med minimal slitage

Arbejdsbredde pr. legeme

  • 35, 40, 45, 50 cm, mekanisk
  • 33 cm til 55 cm, hydraulisk

Traktorydelse op til 400 hk

Det rektangulære rammerør i dimensionerne 200 x 150 x 10 mm forhindrer, at rammen bøjer – også under høj belastning og krævende jordbundsforhold. Rammens stabilitet forhindrer deformation, så der opnås en ensartet arbejdsdybde over hele arbejdsbredden. Samtidig kan rammen takket være den rektangulære facon belastes endnu mere. Rammehøjden udgør 80 cm, og der kan med ekstraudstyr i form af overbelastningssikring også opnås 85 cm.

Det ryddelige slangekabinet SmartCenter muliggør en optimal slangeføring til traktoren. Ploven kan dermed kobles til traktoren på ingen tid.

Liftophængsbukken på Tyrok giver en perfekt forbindelse til traktoren, samtidig med at slitagen minimeres. Takket være den 180° drejelige liftophængsbuk kan trækket til siden mindskes, hvorved der spares brændstof.

 

Der fås forskellige bugseringshjul med store voluminer til optimal fremdrift i jorden og præcis arbejdsdybdeføring også under vanskelige forhold. Dybdeindstillingen via bugseringshjulet foretages komfortabelt via en hydraulikcylinder eller uden værktøj via clips på stempelstangen.

Takket være en totrins endepositionsdæmpning bliver plovens drejeproces bremset, umiddelbart før afslutningen. Det giver en materialeskånende dæmpningsvirkning ved indkøring af cylinderen.

På alle Tyros-V-plove finder indstillingen af arbejdsbredden sted trinløst og hydraulisk fra traktoren. En meget overskuelig indikering med skala og viser informerer føreren om den indstillede arbejdsbredde.

De forskelligartede dækstørrelser betyder, at bugseringshjulet kan tilpasses optimalt efter de praktiske behov.

AMAZONE udbygger med henblik på endnu bedre effektivitet i din virksomhed pakkerprogrammet i forbindelse med et strategisk samarbejde med firmaet Tigges. Der er derfor nu mulighed for at kombinere Tyrok med pakkere fra Tigges i AMAZONE-design. Der tilbydes både forskellige ringdiametre og forskellige ringprofiler. Der kan derudover vælges mellem enkelt- og dobbeltringpakkere med arbejdsbredder på op til 4,65 m.

Produktvideo

Playlist

2 Videos
Scroll to Top