Arbejdsbreddejustering

Mekanisk eller hydraulisk breddejustering er tilgængelig. Standard furebreddejusteringen kan ændres i 4 trin ved manuelt at dreje benfastgørelseskonsollerne. På Cayros V kan furebredden justeres hydraulisk fra traktoren ved hjælp af et display.

Brede furebunde

Plovkroppen er kernen i enhver plov og er først i rækken, når det kommer til kvaliteten af arbejdet og effektiv drift. WXL430 plovkroppen er i stand til at arbejde, selv i bakket terræn, i en dybde på 15 – 28 cm med en maksimal furebredde på cirka 55 cm. Den er velegnet til enhver jordtype fra let tørv eller sandjord til tung klæbrig lerjord. Med denne type karosseri efterlader den også furerne bredere i bunden, så de kan rumme traktorer med bredere dækbredder.

Hydraulisk stensikkerhed

Ved udløsning skubber plovlegemet et stempel ind i akkumulatoren via den hydrauliske cylinder. Gassen komprimeres og returnerer automatisk kroppen til sin udgangsposition efter at have passeret forhindringen. Tilsluttet en nitrogenfyldt stempelakkumulator kan det hydrauliske tryk justeres fra førersædet for at øge eller mindske det nødvendige tryk for at udløse udløsningen.

3 års garanti

Unik for Amazone, AmaProtect 36 er inkluderet med alle nye plove. Dette giver dig 3 års producentgaranti for ekstra tryghed.

Skiveskær

Skiveskærets præcise skærevirkning hjælper med at opnå fuld drejning og fuldstændig inkorporering af afgrøderester samt efterlade en effektiv furefrigang. Almindelige skiver med en diameter på 500 mm er tilgængelige.

Kraftig hovedstamme

Alle topstammer på Cayros plove har et vendesystem, der bruger en dobbeltvirkende cylinder med automatisk skift. Dette sikrer, at omsætningen af ploven er jævn og rykfri. Alle topstangen har slidsede topstangshuller, så plov/traktor-kombinationen kan følge konturerne i ujævnt terræn.

AMAZONE Plovsortiment

Med sine Cayros, Teres og Tyrok plovserier tilbyder Amazone et omfattende plovprogram fra en 3-furet monteret plov til en 9-furet semi-monteret vendeplov.

Cayros XMS​

LIFTOPHÆNGT VENDEPLOV
En særligt smart designet vendemekanisme med nem justering og et fremragende udvalg af muligheder gør Cayros XMS til en alsidig universalplov til traktorer op til 200 hk. Tilgængelig i 3 til 5 furer med sikkerhedsudløser med sikkerhedsbolt eller automatisk, hydraulisk NonStop stenbeskyttelse.

Teres

LIFTOPHÆNGT VENDEPLOV
Med Teres tilbyder AMAZONE en monteret vendeplov i 4, 5 eller 6 furer og hydraulisk furebreddeindstilling fra 33 cm til 55 cm. Teres er designet til brug under de mest besværlige forhold og er en robust plov med en høj grad af komfort takket være dens lette håndtering og justering

Tyrok

HALVBUGSEREDE VENDEPLOV
Med Tyrok tilbyder AMAZONE en halvbugseret vendeplov i 7, 8 eller 9 furer og mekanisk eller hydraulisk furebreddeindstilling fra 33 cm til 55 cm. Designet til brug under de mest besværlige forhold. Tyrok er en robust plov med en høj grad af komfort, takket være dens lette håndtering og justering.

Scroll to Top