EK-S mounted spreader

Til vintersaltpåføring – pålidelig og økonomisk Den EK-S monterede spreder er ideel til pålidelig drift ved vintersaltpåføring. Med sine arbejdsbredder på op til 8 m og beholderstørrelser på 150 til 370 l er den perfekt til mellemstore udbringningsmængder. Enhåndsbetjeningen muliggør hurtig åbning og lukning af doseringsspjældet. Den nemme styring via hydraulisk aktivering fås også som ekstraudstyr.

E+S mounted spreader

Den E+S monterede spreder er ideel til professionel påføring af vintervejsalt. Med sine arbejdsbredder på op til 8 m og sine beholderstørrelser fra 300 til 1.110 l imponerer denne højtydende enkeltskivespreder med sit meget præcise spredemønster. Takket være den komfortable og lette betjening sikrer de valgfrit tilgængelige AMADOS E+S og EasySet E+S operatørterminaler den højeste effektivitet og maksimal trafiksikkerhed.

IceTiger winter salt spreader

AMAZONE tilbyder nu IceTiger, en innovativ ny monteret spreder til påføring af salt og saltlage med den højeste præcision. Innovativ teknologi, kombineret med komfortabel betjening og holdbare materialer, gør IceTiger til en stærk og pålidelig mulighed for vinterhold af veje.

Scroll to Top