Roberine er en hollandsk producent af plæneklippere. Mærket har været anerkendt siden 1951 for topkvalitet og perfekte klippemønstre, og dette er måske endnu mere sandt i dag end nogensinde før. Roberine tilbyder meget mere end bare et perfekt klippemønster; det har også en attraktiv pris. Dette gør Roberine til mærket for alle fagfolk i den grønne sektor, der specialiserer sig i vedligeholdelse af sportsbaner, parker og grønne områder i offentlige områder.

3-serie - Roberine

Disse plæneklippere består af tre dele og er resultatet af mange års erfaring med udvikling og skabelse af maskiner til den grønne sektor. Derudover er den mest avancerede teknologi blevet anvendt, ikke kun i forhold til motor- og drivteknik, men også i forhold til klippeteknologi.

5-serie - Roberine

Den nye 5-serie er baseret på teknologien fra 3-serien, hvilket betyder, at enhver professionel kan stole på et koncept, der er bevist i praksis. Brugen af de bedste materialer kombineret med genial teknologi minimerer risikoen for nedbrud.

Roberine F3-serie

Siden 1951 har Roberine været det foretrukne mærke til vedligeholdelse af sportsbaner, parker og offentlige grønne områder. Med den fornyede Roberine 302-serie har F302 gennemgået en alvorlig modernisering for at perfektionere komforten og brugervenligheden og selvfølgelig for at tjene miljøet. Som et resultat vil du altid klippe på det højeste niveau med Roberine.

Roberine stage 5-motor

F3 serie

Med den nye Stage 5-motor overholder du de seneste emissionsbestemmelser. På grund af muligheden for at køre og klippe i ECO-tilstand sænkes dieselfart. Som følge heraf har du mindre brændstofforbrug og emissioner, og motoren støjer mindre. Godt for miljøet, mere komfort for føreren.

Ved udviklingen af F302 brugte vores ingeniører de nyeste indsigter inden for drev- og motorteknologi. Den automatiske kørsel, kombineret med 4WD, sikrer ikke kun meget brugervenlighed, men også maksimalt greb på enhver overflade. Den robuste bagaksel følger terrænet, og det betyder meget stabilitet. Ved hjælp af fartpilot med hukommelsesfunktion kan du klippe så effektivt som muligt.

Roberine slagleklipper er en ægte altmuligmaskine F302 har en speciel klipper med optimalt design til en perfekt klipningsmønster. Roberine F302 kan bruges universelt: fra park til sportsplads, fra vejside til vandkant. Som et resultat har maskinen en kort tilbagebetalingstid.

Fordele ved F302:

  • Fornyet stage 5-motor;
  • Automatisk kørsel med ECO-tilstand;
  • Betydeligt forbedrede køreegenskaber;
  • Kommandoarm med LCD-skærm;
  • Fartpilot med hukommelsesfunktion;
F302 specifikationer

Slagleklipper

 
Motor Yanmar 3TNV86CT turbo diesel: 32,4KW/2700rpm (44 HK), 3 cylinder with DPF – Trin 5
Cylinderkapacitet 1568 cc
Brændstoftank 45 liter (nok til at arbejde hele dagen)
Drive Automatisk hydrostatisk firehjulstræk (drive by wire)
Klippesystem Hydraulisk axial stempelpumpe til klippeenheder
Antal klippeenheder 3 uafhængige hydraulisk drevne flailenheder af stempelmotorer 3500 RPM
Klippebredde Variabel fra 75 cm – 215 cm (valgfrit 245 cm)
Højdejustering 25 mm til 85 mm (valgfrit fra 18 mm efter anmodning)
Klippeenhedskonfiguration Fast flailenhed med 12 flails, Ø 25 cm, udstyret med en 3″ støttehjul
Vægtfordelingssystem Elektrisk betjent for forbedret trækkraft ved vægtfordeling af hjulklippeenheder
Klippehastighed Klipning: 13 km/h
Transport: 25 km/h
Stol Standard fuldt justerbar Grammer komfort luftaffjedret sæde med automatisk vægtjustering og kommandoarm
LCD-skærm Hastighed, hydraulik- og kølemiddeltemperatur. Sprog og layout justerbart efter dine ønsker. Brændstofniveau, (gennemsnitlig) brændstofforbrug, motor- og klippetimer, hastighed for klippeenheder (justerbar), udendørstemperatur, batterispænding og afstand. Tid, regenereringstilstand, vægtfordelingstil

Roberine F5-serie

Siden 1951 har Roberine været det foretrukne mærke til vedligeholdelse af sportsbaner, parker og offentlige grønne områder. Med den fornyede Roberine 302-serie har F302 gennemgået en alvorlig modernisering for at perfektionere komforten og brugervenligheden og selvfølgelig for at tjene miljøet. Som et resultat vil du altid klippe på det højeste niveau med Roberine.

Roberine

F5 serie

De seneste indsigter i drev- og motorteknologi blev overvejet under udviklingen af 5-serien. Kombinationen af hydrostatisk drev og permanent firehjulstræk maksimerer grebet på alle overflader. Den robuste bagaksel følger terrænet og tilbyder dermed stor stabilitet. Det elektroniske vægtfordelingssystem hjælper med at opnå bedre resultater på bløde skråninger. Roberine tilbyder meget mere end bare perfekte klipperesultater, den har også en attraktiv pris.

Bæredygtig investering

Motorudvikling til fremtiden Hydrostatisk firehjulstræk Meget lavt brændstofforbrug Lave vedligeholdelsesomkostninger Perfekt pris/kvalitetsforhold Perfekt ergonomi, mere behageligt arbejde Du vil straks føle dig hjemme, når du sidder bag rattet i 5-serien. Kontrollerne betjenes nemt via den ergonomiske betjeningsarm, hvilket resulterer i mindre træthed for operatøren under lange arbejdsdage.

Ekstremt pålidelig

Roberine F5 er resultatet af mange års erfaring med udvikling og konstruktion af klippere. 5-serien overholder alle internationale krav (inkl. TÜV). Kort sagt tilbyder den det allerbedste inden for klipning.

Valget er dit F5 flail mower

  • Med eller uden komfortkabine
  • Forskellige transportbredder
  • Klippebredde fra 75 til 345 cm
F5 serie specifikationer

Slagleklipper

 

 

Motor4-cylindret vandkølet Yanmar Turbo Diesel med intercooler 46 kW (63 hk) ved 2600 omdr./min
Kapacitet2091 cc
Brændstoftank69 liter ifølge daglige forbrugsoplysninger
DriftAutomatisk hydrostatisk firehjulstræk (driv ved tråd)
Slætte systemTo hydrauliske aksiale stempelpumper til slætteenhederne
Antal slætteenheder5 uafhængigt ophængte slætteenheder udstyret med hydrauliske stemplermotorer
Konfiguration af slætteenhedSlætteenhed med 12 slæt, Ø 25 cm og rulle Ø 76 mm
SkærebreddeVariabel fra 75 – 345 cm
Højdeindstillinger25 mm – 85 mm
VægtfordelingssystemElektrisk betjent for bedre trækkraft ved vægtfordeling af slætteenheder på hjulene
HastighedSlæt: 12 km/t
Transport: 25 km/t
SædeStandard fuldt justerbart Grammer komfort luftaffjedret sæde med automatisk vægtjustering og betjeningsarm
Instrumentbræt advarselslamperDigital visning af alle nødvendige kontrol- og advarselsfunktioner, Ergonomisk placeret i betjeningsarmen
IndikatorerBrændstofniveauindikator, hydraulikolie-niveauindikator, digital timetæller
Længde310 cm
Akselafstand160 cm
Transportbredde190 cm
HøjdeKabineversion 226 cm, ROPS-version 231 cm
Vægt med ROPSROPS-version inklusive slætteenheder 1960 kg
Vægt med kabineKabineversion inklusive slætteenheder 2168 kg
CertificeringerCE-certificeret i henhold til NEN ISO EN5395. Stenpåvirkningscertificering for slætteenheder ISO 17101-2. ROPS i henhold til ISO21299.
Scroll to Top