Filter

Viser alle 3 resultater

Saltspreder & saltspreder

E+S saltspreder / saltstrøer | Året rundt en spreder til alle formål

E+S spreder / strøer er den perfekte spreder til vintertjeneste, til gødskning og sanding af golf- og sportspladser samt til fordeling af grus ved vejarbejde. Takket være den særlige beholderkonstruktion opnås en god nedskridning af spredematerialet.
Spredebredden styres med høj præcision fra 0,8-6 meter med den rustfri limiter.
Åben/luk af bundskoddet er som standard hydraulisk betjent og ergonomien er i top med lav læssehøjde.

AMADOS kørselsafhængig styring

Ønskes kørselsafhængig dosering kan AMADOS systemet tilvælges.
Her forvælges blot ønsket mængde samt spredebredde, og sprederen styres herefter fuldautomatisk – og konstant tilpasset den aktuelle hastighed.
Ved igangsætning køres doseringen automatisk op for at undgå ubehandlede områder.
Med AMADOS er du sikret en altid korrekt dosering med det mindst mulige saltforbrug til gavn for både økonomi og miljø

Alsidig i brug

Uden ombygning bliver AMAZONE-sprederen E+S til en sandspreder, der kan fordele sandet jævnt ind i plænen. Det er ikke nødvendigt at ændre eller indstille sprederen.

Det fleksible driftskoncept, der kan bestå af enten kraftudtag eller hydraulikmotor, giver mange anvendelsesområder. Drevet med hydraulikmotor muliggør montering på hydraulisk redskabsbærer, minilæsser og gummiged.

Med en begrænset arbejdsindsats kan vintersprederen E+S saltspreder / saltstrøer ombygges til en gødningsspreder til granuleret gødning. Her kan der drages fordel af Amazones kæmpe erfaring med konstruktion af gødningsspredere ved en god fordeling i tvær- og længderetning samt en høj arealydelse.

E+S spreder / strøer fås i følgende model:

Modeller: E+S 301 med 300 liters volumen, der kan forøges til enten 395 liter med 1 overbygning eller til 560 liter med 2 stk. overbygninger.
E+S 751 med 750 liters volumen kan forøges til 1000 l med 1 stk. overbygning.

EK-S saltspreder / saltstrøer | Pålidelig og attraktiv i pris

AMAZONE-enkeltskivesprederen EK-S saltspreder / saltstrøer bruges til udbringning af mindre og mellemstore mængder salt og grus til vintertjeneste.

EK-S saltspreder / saltstrøer leveres med 3-punkts-ophæng til montering på traktorer med PTO eller redskabbærere og minilæssere, der er udstyret til hydraulisk drift.

EK-S saltspreder / saltstrøer fås i følgende model:

Modeller: EK-S 150, EK-S 260, EK-S 370

Med beholder volumen fra 150 – 370 l.

Lehner Polaro saltspreder | 12-volt spreder til vejsalt, grus, sand og gødning

Spredningsmaterialets efterløb er specielt sikret med udviklingen af rørsystemet fra LEHNER. En separat motor driver en langsomtkørende omrører. Den brugsmønsterbeskyttede teknik sikrer, at omrøreren også kører ved kraftig modstand. Derved kan motoren ikke overbelastes. Således sikres det, at spredningsmateriale, som har sat sig fast og er skarpkantet eller fugtigt hele tiden, holdes i bevægelse. Vejsalt må ikke have tendens til klumpning. Til salt med tendens til klumpning findes der som alternativ en speciel omrører; omrøreren til vakkumsalt (ekstraudstyr). Omrøreren er monteret stående i beholderen og holder størstedelen af materialet i bevægelse. OBS: Denne omrører er ikke egnet til grus og sand.

Med POLARO kan spredningsmaterialet fordeles i fin dosering og i et jævnt lag. Da blandinger af sand og salt som regel har tendens til brodannelser i beholderen, anbefaler vi, at disse materialer ikke blandes.

Lehner Polaro saltspreder kan monteres på person- og lastbil, ATV, minitraktor, gaffeltruck, hjullæsser og andre 12-volt-forsynede køretøjer. Ved 24-volt-køretøjer kræves der en adapter.

Lehner Polaro spreder / saltspreder fås i følgende modeller:

Modeller: Polaro 70, Polaro 100, Polaro 170